Arne Busk Automobiler A/S

Fakse

SUV C3 Aircross

Citroën SUV C3 Aircross skiller sig ud i SUV-segmentet via sin holdning, originalitet og friskhed.
Citroën SUV C3 Aircross
Ny Citroën SUV C3 Aircross

Fronten på Citroën SUV C3 Aircross har fået et helt nyt, mere markant og robust design, med den nye Citroën signatur, der blev lanceret på Citroën C3 i 2020. De dobbelte, forkromede vinkellogoer breder sig ud mod ECO LED forlygterne, som giver dig større sigtbarhed og sikkerhed på vejen. Citroën SUV C3 Aircross byder også på ny kølergrill med geometrisk mønster og en ny sølvfarvet spoiler med interessant farvedetaljer.

Ny Citroën SUV C3 Aircross

Citroën SUV C3 Aircross er særdeles rummelig til glæde for både fører og passagerer. Der er fx rigelig benplads ved bagsæderne og en god loftshøjde både for og bag.

Endvidere byder Citroën SUV C3 Aircross på et stort bagagerum, der nemt kan øges fra 410 til 520 liter, når bagsædet skydes frem, og helt op til 1.289 liter, når ryglænene nedfældes*. Panoramasoltaget* giver exceptionelt meget lys i kabinen, og den nye midterkonsol er forsynet med et stort opbevaringsrum, som alle passagerer har let adgang til.

*Afhænger af udstyrsniveau

Ny Citroën SUV C3 Aircross

Et bredt udvalg af effektive og økonomiske motorer kombineret med avanceret teknologi baner vej for nye køreoplevelser. Citroën SUV C3 Aircross fås med 2 PureTech benzinmotorer (110 og 130 hestekræfter).

LÆS MERE OM SUV C3 AIRCROSS PÅ CITROEN.DK

BEsøg SHOWROOM