Arne Busk Automobiler A/S

Fakse

Jumpy

De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel er taget i anvendelse, hvilket gør bilen til en værdifuld hjælper i det daglige.
Citroën Jumpy
Citroën Jumpy - Rummelig og fleksibel

Med den særlige skillevæg og passagerforsædets fleksibilitet i oprejst position gør Moduwork det muligt at frigøre ekstra lastkapacitet med en flad vognbund. Sammen med sikkerhedsnettet anbragt på siden af førersædet forlænger Moduwork nyttelængden til læs med 1,16 m (op til 4 m nyttelængde i XL-version). Moduwork giver også mulighed for at omdanne kabinen til et mobilkontor ved at slå midterarmlænet ned, så du får en drejelig skriveplade med et elastisk bånd med ru overflade til at fastholde ting (PC, tablet osv.). Derudover fås, som tilbehør, holdere beregnet til smartphones og tablets.

Citroën Jumpy - Rummelig og fleksibel

Uanset vejens tilstand giver Citroën Jumpy kørekomfort på topniveau, især takket være for- og bagtøjet, der sikrer styring med stor præcision, mens en god affjedring bevares. Jumpy har et forstærket pseudo-MacPherson-fortøj med krængningsstabilisator og en ny bagbro med skråtstillede bærearme, der kan bære en nyttelast på 1.400 kg

LÆS MERE OM JUMPY PÅ CITROEN.DK

Besøg showroom